Nascut l’any 1951 al barri de Poblenou de Barcelona, Fèlix Rueda és doctor en Biologia i ha dedicat bona part de la seva vida a la recerca biomèdica. Professor i investigador a la Universitat de Barcelona, la literatura ha estat, des de ben jove, la seva altra gran passió i, alhora, el contrapunt a la seva vida com a científic.
Obres publicades
El 2005 va publicar, Què es pot fer amb la llengua? (Linkgua editores), un llibre de tall humorístic, sobre l’ambigüitat en el llenguatge. El 2015, es fa una reedició revisada i ampliada del mateix a Terra Ignota Ediciones.
El 2012 va publicar la novel·la Me quedo con la cabra (Editorial Atlantis) i la seva versió en català Em quedo amb la cabra (Editorial El Toll). Ambdues també han estat reeditades per Terra Ignota Ediciones. Aquest mateix any, va col·laborar en un recull de contes nadalencs La hora de la Bella y otras historias para leer en navidad (Associació d’Escriptors La Destil·leria).
El 2013 va col·laborar en un recull de contes, Cataluña. Golpe a la corrupción. 14 narradores en clave de cuento (Editorial Atlantis), fent el mateix l’any següent amb Cataluña. Golpe a la violencia de género, de la mateixa editorial. El 2015 va publicar “Herois”, conte seleccionat al 2n premi de contes Tal com sents – 2014 i el 2016 “Vincere alla morte”, conte seleccionat en el 3r concurs de relats milibroenpapel.com i “Un dia que plovia”, conte seleccionat en el concurs online premi Núvol de Contes 2016, de la revista Núvol.
El 2017 va publicar Casual, en la seva versió castellana i catalana a Terra Ignota Ediciones, un assaig literari sobre com influeix la casualitat a les nostres vides.
El 2019 va publicar Memòries d’un mediocre mesquí a Terra Ignota Ediciones, on es narra la vida amorosa de l’autor i es reflexiona sobre que cal “no fer” per poder ser feliç.
El 2020 ha publicat Som memòria a Célebre editorial. La història d’una pandèmia que assola la humanitat deixant-la sense memòria. Una advertència sobre els perills que ens assetgen per la manca de control de la manipulació genètica i per la globalització.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.