Presentación de «Màscara?» de Jordi Manzanares Pujol

Os invitamos a la presentación de la obra «Maàscara?» de Jordi Manzanares Pujol. Tendrá lugar en la Llibreria La Capona el próximo 9 de enero a las 19:30 horas.

mascara-jordi-manzanares-Libro-3D

– SINOPSIS –

«A la ciutat de Barcelona, una banda armada perpetra un seguit d’atracaments emportant-se peces d’or. L’aparença d’aquests malfactors és horripilant. Porten el cos totalment cobert per vestidures negres. Tot el cap completament tapat per una màscara blanca tan ben feta que serà un misteri saber si es tracta d’éssers d’un altre món. La investigació la seguirà obsessivament un jove policia, Xavier Menèndez. És agent ras però demanarà inclús un trasllat a Tarragona on poden estar amagats els delinqüents segons noves pistes.

Enric Reyes és un trenta anyer que es veu immers en el problema. En el seu afany de superar-se també implica a les seves amistats i parella.

Entre ells, Gisela. Ella és una noia amb la mateixa quantitat de dècades sota el braç. Una noia forta i sempre al costat d’Enric. Ella ha entrat en el món del cinema però com a portera de sales. Encara que el seu somni és ser policia.

Un altre component d’aquest grup d’amics és Walter, un noi atractiu de vint-i-vuit primaveres que ha vingut fa uns anys del Brasil i encara cerca feina. El carioca comparteix pis amb tres compatriotes. Walter no sap mai com pagar la seva part del lloguer i les seves despeses. En principi, va ser ajudat per Gemma. Aquesta última, és una noia bondadosa. Té la mateixa edat que Walter però encara ha de viure a casa dels seus progenitors. El sou de la seva feina de secretària en un bufet d’advocats no li dóna prou per aconseguir emancipar-se.

Apareixen elements inesperats en les seves vides.»

– SOBRE EL AUTOR –

«Diplomat en relacions laborals i tècnic superior en prevenció de riscos laborals però la seva passió és escriure.

Durant la dècada dels 90 va treballar com a periodista a la ràdio i a diverses revistes de la seva ciutat natal, Tarragona.

Va col·laborar en el Diari de Tarragona, d’àmbit provincial.

Aquesta és la seva primera novel·la.»

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.